Nagyvilág

Ettől nem fogunk berúgni: virtuálisan főzhetünk kézműves sört

Igazi “sörmesterré” válhatunk, hiszen kézműves sör szimulátoron dolgozik egy játékfejlesztő stúdió. 

Manapság már szinte mindenből van játék szimulátor, köztük egész komoly rajongói bázissal rendelkező játékok, mint például a Farming simulator vagy Euro Truck simulator, de akadnak érdekességek is: egyik ilyen Goat simulator, amelyben kecskék lehetünk egy interaktív világban… és kb. ennyi. Viszont még ez is jobb mint a kő szimulátor, igen, ilyen is készült már. Sőt már Jézus Krisztus szimulátort is fejlesztenek, amelyben Jézust kell irányítsuk és csodákat tennünk az ima erejével. Szóval ne lepődjünk meg semmin.

Üdítőként hathat, hogy hogy az Aurock Digital játékfejlesztő stúdió Brewmaster címmel készít kézműves sör készítő játékot, amely megtanít minket a sörfőzés fortélyira, az összetevők megfelelő használatára. A folyamat részeként elkészíthetjük az általunk kedvelt nedűt a legkülönfélébb összetevőkből, nevet adhatunk neki, palackozhatjuk és címkézhetjük is. A játék ugyanakkor hiteles, hiszen a valódi sörfőzési technikákkal dolgozhatunk.

A még meg nem jelent játék még karriermódot is fog tartalmazni, kezdő sörkészítőből válthatunk igazi mesterré. Az alábbi videóban bele is tekinthetünk a játékmódba. 

Virtuálisan is igyunk felelősen

– írta az egyik kommentelő a Youtube-videó alá.

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in:Nagyvilág

0 %