Nagyvilág

Búcsú a dislike gombtól: hamarosan csak a pozitív értékelést láthatjuk Youtube-on

Mivel óriási mértékben megszaporodtak a dislike-hadjáratok egyes Youtube-videók alatt, hamarosan eltűnhet a gomb a legnagyobb videómegosztó oldalon.

Pontosabban fogalmazva, noha a dislike gomb megmarad, a videók alatt a nézők nem fogják látni, hogy hány személynek nem tetszett a videó, a szóban forgó statisztika kizárólag a csatorna tulajdonosának áll a rendelkezésére – ezt a Google egy Twitter posztban jelezte a napokban. Közlésük szerint próbaként már néhány videó alatt eltüntették a dislike-számlálót.

A techóriás a hivatalos indoklásában úgy fogalmazott, hogy az utóbbi időben óriási mértékben megszaporodtak a Dislike-hadjáratok, az is előfordul, hogy rivális tartalomgyártók, a nézők indítanak ilyent egy konkurens csatorna ellen. Sokaknak már az is elég, ha látják, hogy nagyon sok dislike szerepel egy adott videó alatt, így anélkül is arra kattintanak, hogy megnéznék a tartalmat.

Az újítás egyelőre csak néhány kiválasztott videónál lépett életbe, hogy mikor vezetik be az összes videó esetében, azt egyelőre nem tudni.

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in:Nagyvilág

0 %