HBO

Készülnek a Trónok harca spin-off sorozatok, a könyv befejezése azonban nem halad jól

Több HBO-sorozatban is közreműködik a jövőben George R. R. Martin, a Trónok Harca fantasy sorozat írója. A könyvek befejezésével viszont továbbra sem halad valami jól. 

Erről a Hollywood Reporter számolt be, mint megtudták, az HBO öt éves szerződést kötött a lassú alkotói tevékenységéről ismert íróval. George R. R. Martin többek között öt élőszereplős és egy animációs Trónok harca spin-off sorozat megalkotásában segédkezik, továbbá írói munkájával rész fog venni a Nnedi Okorafor Who Fears Death című 2011-es posztapokaliptikus regényének, illetve Roger Zelazny Roadmarks című 1979-es fantasy regényének adaptációjában.

A Gerorge R. R. Martin regényeiből adaptált Trónok harca 2011 és 2019 között futott az HBO-n, ami a megosztó finálé ellenére is a csatorna legnagyobb durranásának számít, nem mellesleg világsztárt csinált az íróból. Mint ismert, a sorozattal ellentétben a könyvek még nem kaptak befejezést, az író közlése szerint dolgozik ezen, bár a jelek szerint nem halad túl jól.

A Not a Blog nevű blogon számolt be az eddigi haladásáról. Mint fogalmazott, tavaly több száz oldalt írt meg a story-ból, de még így is oldalak százaira van szükség a történet befejezéséhez. A blogon ugyanakkor keményen beszólt az öt sürgető rajongóknak, mint írta, többé nem hajlandó megtippelni a megjelenés dátumát, hiszen valahányszor így tesz,

azok a seggfejek az interneten lelkesen várják, hogy keresztbefeszítsenek ha kifutok az időből.

Vicces adalék, hogy tavaly júniusban kisebb mozgalom indult a Twitteren azért, hogy bebörtönözzék az írót, hátha ott hamarabb befejezi a regényt.

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 %