PCPlaystationXbox

Kiderülhetett, melyik korszakban játszódik a következő Assassin’s Creed

A harmadik keresztes hadjárat idején (1189–1192)  játszódhat az Assassin’s Creed következő része, és első I. (Oroszlánszívű) Richárd életét követhetjük majd nyomon a játékban.

Erről egy francia Youtuber, Jonathan értesült, aki korábban már rendelkezett megbizható információkkal e téren a sorozat előző részeinek megjelenése előtt. 

A Redditen közzétett beszámolója szerint az Assassin’s Creed következő része valamikor 2022-ben fog érkezni, a harmadik keresztes háború idejébe repíti vissza a játékosokat, és az első Assassin’s Creed eseményei után játszódik. A harmadik keresztes hadjárat egyébként az akkori nyugati kereszténység három leghatalmasabb államának (Anjou Anglia, Capeting Franciaország, Német-római Birodalom) kísérlete volt a Szentföld visszahódítására a Jeruzsálemi Királyság hadseregének megsemmisülése és a főváros eleste után (1187).

A játékszéria következő része valamikor az első rész utánra kalauzolhat vissza minket. Izgalmasan hangzik

A Reddit poszt alapján a játékban Németország és Franciaország szolgálhat majd nyílt világként, de olyan városokat is meglátogathatunk mint Akko, Korfu, Dubrovnik, Bécs, Köln és Párizs. 

Az előbb leírtakra természetesen nem érdemes mérget venni, hiszen a játékot kiadó Ubisoft még semmit nem jelentett be hivatalosan, azonban érdemes eljátszani a gondolattal, mindenképp egy nagyon izgalmas korszak lenne. 

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in:PC

0 %