PCPlaystationXbox

Nagyon úgy tűnik, jön a következő Witcher játék

Két AAA kategóriájú játék fejlesztésébe fog 2022-től a CD Projekt RED – a The Witcher és a tavaly év végén megjelent Cyberpunk 2077-ről ismert lengyel játékfejlesztő stúdió.

Noha az utóbbi játék elég nagy bukta volt a számtalan bug és optimalizálatlan játékmenet miatt, úgy tűnik a lengyel stúdió igyekszik rendezni a sorait. A CD Project nemrég egy videóval jelentkezett, amelyben nagyvonalakban vázolták a stúdió jövőbeni terveit, illetve, hogy milyen javításokat fognak eszközölni a Cyberpunk 2077 esetében. Emellett azt is bejelentették, hogy 2022-től két nagyköltségvetésű játék fejlesztésébe is belekezdenek.

Az általuk fejlesztett nagyköltségvetésű játékok pedig továbbra is az RPG, azaz szerepjáték vonalon mozognak, így egyáltalán nem lenne meglepő, hogy ha a The Witcher következő részéről lenne szó.

A The Witchert széria harmadik részét máig az RPG-játékok koronázatlan királyának tartják, számos év játéka díjat bezsebelt 2015-ben, emelett feltette a CD Project RED-et a legnagyobb játékfejlesztő stúdiók térképére. Az említett rész egyébként hamarosan megjelenik a Playstation és Xbox a jelen generációs konzolaira is, felújított grafikával. 

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in:PC

0 %