Netflix

Nem valószínű, hogy folytatást kap a Netflix sikersorozata

Óriási sikert aratott a tavaly megjelent A Queen’s Gambit, azaz A vezércsel a Netlfix streamingszolgáltató kínálatában. Folytatásban viszont jobb, ha nem reménykedünk.

Kerek, egész, gyönyörű látványvilággal és atmoszférával megáldott alkotást kaptunk, nem mellesleg a széria szélesebb körben is megismertette a sakk szépségét. Egyes források szerint a sorozat rajongóinak sokasága látogatott el a chess.com oldalra, emelett pedig világszerte megugrottak a sakkrészletek eladásai, de még az online térben is – mint például a Twitch – népszerűbb lett a sportág. 

Kétségkívül világszerte népszerűbbé tett a sakkot a sorozat. Forrás: Imdb.com

Noha a sorozat kétségkívül a 2020-as év egyik legnépszerűbb szériája volt, úgy tűnik, nem kapunk hozzá folytatás. Anya Taylor-Joy, a sorozat főszereplője ezt egy az Entertainment Tonight-nak adott interjúban erősítette meg. Mint fogalmazott, a széria ezzel a befejezéssel kerek és egész, a kezdetektől fogva nem gondoltak a folytatásra, egy évadban gondolkodtak.

Láttuk a karaktert csemetéből hatalmas fává fejlődni, és egy nagyon jó ponton búcsúztunk tőle

– magyarázta, hozzátéve, hogy meglepő volt számukra, amikor rajongók sokasága érdeklődött a folytatás iránt. A színésznő viszont azt is mondta az interjú során, ha visszahívják, ő szívesen dolgozna újra együtt a sorozatot készítő csapattal.

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 %