FilmNetflix

Netflixre érkezik a Tőrbe ejtve folytatása

Két folytatást is kap a 2019-ben megjelent Tőrbe ejtve című krimi, de ezúttal nem moziban lesz a premier, hanem a Netflixen. 

Erről a Deadline portál értesült. Úgy tudják, hogy a Netflix mellett az Amazon Prime és az Apple streaming platformja is licitált a folytatások megvételére,

végül a Netflix lett a befutó, a nyertes ajánlat mintegy 400 millió dollár (!) volt.

Viszonyításképpen az Amazon Prime “csak” 125 millió dollárért vette meg a Paramount stúdiótól az Amerikába jöttem 2 jogait. Úgy tűnik a Tőrbe ejtve első részét forgató Rian Johnson minden idők egyik legnagyobb streaming-üzletét kötötte meg. 

Az említett forrás szerint hamarosan el is kezdődik a casting folyamata, ha pedig a járványhelyzet engedi, június 28-ától már forog a második rész, amely a jövőben a Netflixen debütál.

A Tőrbe ejtve (eredeti cím: Knives Out) 2019-ben bemutatott amerikai bűnügyi film, melynek írója és rendezője Rian Johnson. A filmet az írója és rendezője egy napjainkban játszódó klasszikus krimiként írta le, amely egy balul elsült családi összejövetel következményeit mutatja be. Harlan Thrombey-t, a sikeres írót holtan találják birtokán a 85. születésnapjára szervezett összejövetelt követően. A nyomozást mindenki megdöbbenésére a helyszínen váratlanul megjelenő, kellemes megjelenésű és felettébb kíváncsi Benoit Blanc magándetektív (Daniel Craig) vezeti, akinek hazugságok hálóján kell kiigazodni ahhoz, hogy megismerhesse Harlan halálának valódi okát.

A filmet rendező Rian Johnson egyébként Az utolsó Jedik direktora volt, amely finoman szólva sem aratott osztatlan sikert, nem mellesleg pedig a Star Wars univerzum meggyalázásaként tekint rá számos rajongó a mai napig. A Tőrbe ejtve viszont közel volt ennyire megosztó, amellett, hogy a kasszáknál is jól teljesített, a nézők szimpátiáját is elnyerte.  

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in:Film

0 %