Nagyvilág

Te mit tennél ha a feleséged bosszúból eladná a mintegy 200 ezer eurót érő Yu-Gi-Oh! kártyagyűjteményedet?

A feleség eladta a férje milliókat érő Yu-Gi-Oh! kártyagyűjteményt, miután megtudta, hogy az megcsalta.

A Kotaku beszámolója szerint a bontatlan, összesen 26 dobozból álló Yu-Gi-Oh! kártyagyűjteményen nem mellékesen nagyon sok pénzt kaszált a feleség. Ritka és kiváló állapotú kártyákról lévén szó, nem volt nehéz tovább adni a portékán, a csalódott feleség kezdetben pedig csak egy elfogadható ajánlatot kért értük. Az ajánlat sokak érdeklődését keltette fel, így kelt el végül a gyűjtemény 20 503 000 jenért, ami átszámolva közel 200 ezer eurónak felel meg.

Hogy megértsük, miért is kelhetett el ennyiért egy ilyen gyűjtemény, javasolt megnézni az alábbi videót. Fanatikus gyűjtök hajlandók ugyanis nagyon sokat fizetni egy-egy ritkább kártyáért.

Bár nem sokat tudok erről a játékról, a kártyák épek, nincs rajtuk sérülés. A férjem gyűjteményét bosszúból adom el, mert megcsalt

– írta a feleség az aukció oldalán.

Hogy ez hogy csapódott le a kapcsolatra nem tudni, viszont egy vicces sztori mindenképp született belőle.

A Yu-Gi-Oh!  egyébként egy japán anime-sorozat, amely középpontjában a Duel Monsters nevű (kezdetben csak a sorozatok részeként létező, később valóságosan is piacra dobott) kártyajáték áll, amiben minden párbajozó szörny-, varázs- és csapdalapokat állít össze, saját ízlése szerint. A hatalmas népszerűség miatt a sorozatban feltűnő kártyalapokat gyűjtögető dobozokban is piacra dobták, valamint rengeteg videójáték készült.

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in:Nagyvilág

0 %