PCPlaystationXbox

Úgy tűnik, a közeljövő hadviselésébe nyerhetünk betekintést a Battlefield új részében

Katonai drónok és harci robotok is felbukkannak a Battlefield következő, idén ősszel megjelenő részében, sőt egészen különleges egyjátékos kampányt is kapunk, amennyiben igazak a híresztelések.

Erről Tom Henderson, a főképp Call of Duty és GTA szivárogtatásokkal elhíresült blogger értesült. Közlése szerint az új Battlefield a közeli jövőben játszódik, napjainktól nagyjából tíz évre, ami azért is lehet érdekes, mert a játékban olyan katonai technológiákat is használhatunk, amelyek napjainkban csak prototípusként vannak jelen a harcászatban.

Ugyanakkor multiplayerre kihegyezett Battlefield sorozatban most az egyjátékos kampány is jóval ominózusabb lesz, hiszen a játék sztorijában választhatunk majd, hogy az Amerikai Egyesült Államok vagy Oroszország seregét akarjuk-e erősíteni, de a story-t cooperative módban, a barátainkkal is végigtolhatjuk. Mindemellett a multiplayer rész is jobb lesz, sőt, még ingyenes Battle Royal móddal is kibővül, amely az alapjáték megjelenése után hónapokkal lesz csak elérhető.

Úgy néz ki, ismét komoly kihívója akad a Call of Duty-nak, a játék idén ősszel jelenik meg PC-re, valamint a jelenlegi- és múltgenerációs konzolokra.

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in:PC

0 %